Preturi

Sedinta psihoterapie adulti  si adolescenti     50 min                 250

Psihoterapie de cuplu                                              80 min                  350

Sedintele pot fi achitate cash, cu cardul sau transfer bancar. Efectuati o plata dupa ce ati facut  o programare si aveti confirmarea sedintei.      Va rugam sa respectati punctualitatea programarilor. Intarzierea  nu se recupereaza . In cazul in care nu puteti ajunge la o sedinta de psihoterapie, va rugam sa anuntati anularea sau reprogramarea cu  24 de ore inainte. 

In cazul in care anuntati reprogramarea sau neprezentarea la o sedinta din aceeasi zi in care aveati  deja  programare,  plata efectuata nu se va returna, respectandu-va  astfel acordul  dvs de responsabilitate dat la inceput de terapie. 

Psihoterapia reprezinta un proces  ce se desfasoara pe parcursul mai multor sedinte de terapie, ce au loc cu frecventa regulata. Va incurajez sa aduceti in discutie orice dorinta referitoare  la obiectivul dvs terapeutic, plata a sedintelor, zi sau ora preferata de lucru. La prima sedinta se poate obtine numai o viziune mai clara a situatiei cu care va confruntati, dar este dificil  de spus de la inceput, de cate sedinte aveti  nevoie.  Statisticile in domeniu sugereaza  6 -10 sedinte reprezinta minimum, dar din experienta proprie pot spune ca, acest lucru depinde de complexitatea fiecarui caz in parte.

 

Implicarea dumneavoastra in propriul proces de dezvoltare personala  e un  factor decisiv pentru a  obtine un succes terapeutic.

Psiholog Florentina Bocai  

Sedinta psihoterapie - 60 min

Sedinta Psihoterapie

250 lei
  • 50 min

Sedinta specialitate

250 lei
  •  

Terapie online*


300 lei
  • 50 min

Terapie arhetipala

320 lei
  • 80 min