TABARA CONSTELATII SISTEMICE

Recastiga increderea si bucuria de a fi in armonie cu tine insuti

PÂRÂUL RECE- PREDEAL 29 iulie – 01 August 2021

4 zile de relaxare pentru Ordine si echilibru in suflet

Psih. Florentina Bocai

Despre Tabara

In viata ta apar uneori blocaje inexplicabile sa obtii ceea ce isi doreste sufletul tau? 

 Cine esti ? Cui apartii si de ce ai stari ce  seamana cu ce ai trait candva? 

E momentul sa iesi din cercul repetitiv si sa te eliberezi de trecut. Uneori nu e numai despre traumele noastre personale ci  e  despre traumele  strabunilor din  linia noastra generationala. 

 

Chemarea Strabunilor  te va ajuta Sa Fii in Armonie cu  Tine Insuti si familia din care faci parte!

 Te invit intr-o tabara de Constelatii Sistemice să te eliberezi de bagajele trecutului pentru a te conecta cu bucuria de a trai Viata in armonie cu Tine Insuti ! 

 

Metoda Constelatiilor sistemice te va ajuta sa-ti redescoperi propriile resurse, sa primesti darul strabunilor   si sa faci un pas spre Cine Esti Tu Acum  pentru  a aduce Increderea si Bucuria in viata personala. 

 

Unde se va tine Tabara?

 La 7 km de Predeal, dincolo de zgomotul si stresul  zilnic, pentru a avea mai mult timp pentru relaxare si  introspectie.

La PÂRÂUL RECE- PREDEAL

www.vilacarina.ro 

CAND?

Incepem, joi 29 iulie, ora 16.30 – duminica, 01 august  dupa masa de pranz. 

Prezenta participantilor este necesara pe toata durata taberei.

Cum va decurge?

Vom lucra in grup constelatii familiale, accesand parti ranite din noi, durerea stramosilor, va iesi la suprafata tristetea pentru a fi vindecata si Furia pentru a fi  imblanzita. 

Ne vom uita cu respect la traumele din linia generationala, vom onora trecutul si tot ceea ce nu ne mai reprezinta pentru  a  readuce  echilibrul  in viata personala.

Fiind la munte, vom face constelatii in natura, exercitii de conectare cu corpul, bucurandu-ne constient de darurile pe care ea ni le ofera.

Voi folosi mai multe abordări sistemice pentru a putea vedea ceea ce nu se vede constient din ,,locuri,, diferite ale inimii:

Program

Incepem la 16.30 – 18.00 – Miniconstelatii  de Conectare la Intentia sufletului                                                 

10.00 – 18.00- 5 constelatii familiale  in grup 1 miniconstelatia  cu trauma familiala 

Exercitiu Armonizare si vindecare in  Relatia cu mama. 

Va fi pauza de pranz  de 2 ore, timp pentru relaxare, somn si stat cu senzatii corporale noi

Dimineata timp de  contact cu propriul corp in natura, respiratie  si constientizare 

10.00 –18.00  – Sesiune cu 5 constelatii familiale  in grup,  Miniconstelatie cu trauma personala.

Pauza de pranz de 2 ore pentru relaxare si constentizare.    

ora 9.30- 14.00 – Ritual Despacho  de recunostinta pentru Mama Pamant  si Miniconstelatii in natura, exercitii de integrare si constientizare pentru un NOU Inceput  

Am pregatit acest program atat din punct de vedere al Omului simplu care a cunoscut vindecarea  si  locul in care esti tu acum, dar şi din punctul de vedere al specialistului care are cele mai bune instrumente de vindecare invatate de-a lungul celor  peste 15 de ani de experienta in lucrul cu oamenii.

Aceasta tabara va fi o calatorie speciala catre sufletul tau care va duce la armonizare si vindecare pe mai multe paliere,  prin tehnici de conectare cu corpul fizic,  metode sistemice si transgenerationale prin cunoasterea pe care am dobandit-o din specializarile în psihoterapie, constelaţii familiale dar calatoriile in Peru si India lucrand cu vindecatorii bastinasi.

BENEFICII

TE VA ÎNSOŢI in acestă călătorie :

Florentina Bocai – Psihoterapeut  specializata in psihoterapie, terapie trangenerationala,  facilitator in Constelatii Familiale (formare Barbara Morgan)  si Constelatia Intentiei (formare Franz Ruppert). 

Cu recunostinta fata de invatatorii mei, ma prezint ca fiind si terapeut sistemic cu practica în  Reiki Traditional, Medicina Samanica, Qi Gong, Terapie Radianta si Arheologie Somatica.

Pasiunea mea este sunetul tobei ce vorbeste de transformare si vibratia ei aduce armonizare, sunt fascinata de locurile sacre  dar mai ales locul sacru al inimii acolo unde este  linistea ce  echilibreaza mintea- suflet-corp.

Bucuria mea este sa te insotesc in calatoria  ta  catre Vindecare si Transformare.

Te aștept cu drag sa ne cunoaștem și sa te redescoperi dintr-o alta perspectiva asupra Vietii si  sufletului  tau, lasand durerea si trecutul in urma cu recunostinta .

INVESTITIA TA include:

✔️ 3 mese pe durata celor 4 zile (Joi intram cu cina si duminica terminam cu pranjul mic dejun)

✔️ dimineata e despre fructe si multa apa cu lămâie, ceaiuri, cafea si mic dejun -bufet suedez

✔️ sesiunile de lucru (art-terapie prin culoare, exerciţii de respiratii si contact cu corpul, constelații familiale, constelatii in natura, miniconstelatii sistemice)

✔️ materialele necesare desfăsurării taberei

Înscrierea este considerată validă odată cu  plata avansului  710 lei până pe 15 IULIE 2021.

Participantii care fac parte din aceeasi familie si participa la constelatii (parinte-copil, sot-sotie) primesc o reducere de 20 %.

Pentru plata online Da click

Înscrierea este considerata valida  prin  plata avansului  710 lei de  pana pe 18 IULIE a.c.  in contul ARHETIPAL THERAPY SRL , cont nr RO44BTRLRONCRT0597711701, deschis la BANCA TRANSILVANIA, cu specificatia  Tabara Constelatii sistemice iulie 2021.

Dupa acesta data pretul va fi 820 lei in limita locurilor disponibile.

Avansul  nu este returnabil  dar poti trimite o alta persoana in locul tau sau banii pot fi folositi la urmatoarele evenimente  organizate de catre psiholog Florentina Bocai. Cazarea se achita in ziua sosirii direct la receptia vilei. 


Locurile sunt limitate la 16 participanti.


Pentru intrebari legate de  transport sau desfasurare, ma puteti contacta la  :  tel 0733413089  sau psihflorentinabocai@yahoo.com

Avansul nu este returnabil daca decizia de a nu mai participa la seminar se comunica  prin email organizatorului pana pe data de  18 iulie. Cazarea se achita in ziua sosirii direct la receptia vilei