Psihoterapia e calea catre tine insuti !

Ce este psihoterapia ?

Cand in viata personala apare disconfortul, traim de cele mei multe ori, stari de confuzie si blocaj emotional si suntem  tentati sa ne retragem in interior refuzand comunicarea. Dar sunt persoane care cauta sa dea un sens vietii si atunci ele cauta o rezolvare, o iesire din situatie si cauta un specialist pentru a gasi o noua directie de actiune!

Apar pe rand, teama, nesiguranata, neincrederea, frustrarea, furia si cateodata toate la un loc, devastandu-le viata!

Sfatuiti de prieteni, colegi, parinti sau informandu-se in detaliu, pornesc spre psiholog cand simt ca au ratacit drumul si ,,povara e prea grea,, pentru a o duce singuri, pornesc mai cu seama atunci  cand doresc o schimbare in viata!

Cabinetul de psihoterapie ofera un suport emotional deosebit celor aflati in suferinta, un cadru profesional confidential si adecvat pentru regasirea bucuriei de altadata.

Sunt aduse in prim plan situatiile de viata ce perturba drumul vietii pentru ca as putea spune ca psihoterapia este o cale cu destinatie clara si mai cu seama e un proces de transformare interioara!

Pe calea psihoterapiei veti descoperi ca aveti in interior resurse emotionale nebanuite sa puteti depasiti  dificultati si  bariere inconstiente  pentru a vindeca traume adanc inchise in suflet !

Rolul psihologului nu este de a te  judeca, critica sau a face interpretari despre tine si vita ta. Psihologul nu da sfaturi precum medicul, ci te ghideaza   si iti ofera solutii psihologice redandu-va siguranta ca va puteti recapata increderea mai mult decat ati crezut vreodata!

Psihoterapia este o cale catre tine insuti pe care pornesti atunci cand simti o schimbare !

Abonează-te la Newsletter

Vei primi solutii la probleme reale: anxietate-depresie

Psihoterapeut Florentina Bocai - citește mai multe despre cine sunt eu

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

Cum sa recastigi increderea in tine dupa o trauma de pierdere

Programează-te la terapie
Ți-ar putea plăcea și...