Blog

Cabinet psihoterapie Florentina Bocai

Psihoterapia e calea catre tine insuti !

Atunci cand in viata personala apar confuzia si disconfortul, unii dintre noi sunt tentati sa se blocheze prin necomunicare si retragere din fata vietii, nemaicrezand ca cineva sau ceva le mai poate da un sens, o noua directie de actiune!

 Apar pe rand, teama, nesiguranata, neincrederea, frustrarea, furia si cateodata toate la un loc, devastandu-le viata!

Sfatuiti de prieteni, colegi, parinti sau informandu-se in detaliu, pornesc spre psiholog cand simt ca au ratacit drumul si ,,povara e prea grea,, pentru a o duce singuri, pornesc mai cu seama atunci  cand doresc o schimbare in viata!

Cabinetul de psihoterapie ofera un suport emotional deosebit celor aflati in suferinta, un cadru profesional confidential si adecvat pentru regasirea bucuriei de altadata.

Sunt aduse in prim plan situatiile de viata ce perturba drumul vietii pentru ca as putea spune ca psihoterapia este o cale cu destinatie clara si mai cu seama e un proces de transformare interioara!

Pe aceasta cale veti descoperi cu ajutorul psihologului, ca aveti in interior resurse emotionale nebanuite, ca aveti in interior puterea sa depasiti dificultati, bariere, tipare pentru a vindeca traume adanc inchise in suflet !

Rolul psihologului nu este de a judeca, critica sau a trage concluzii ci este numai de a va ghida spre destinatia finala a acestei calatorii , redandu-va increderea ca puteti mai mult decat ati crezut vreodata!

Retineti: Psihoterapia este o cale catre tine insuti pe care pornesti atunci cand simti o schimbare !

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viata ta e calatoria ta!

Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie! Haideti sa indraznim sa aruncam o privire mai atenta la ceea ce traim si sa …

Psihoterapia e calea catre tine insuti !

Atunci cand in viata personala apar confuzia si disconfortul, unii dintre noi sunt tentati sa se blocheze prin necomunicare …

Fii observatorul gandurilor tale !

CUM  NE OBSERVAM GANDIREA ? Cel mai important lucru pe care il putem  face cand suntem intr-o situatie de discomfort, …