Programare

Cabinet Psihoterapie Florentina Bocai – sect 1,  Bucuresti

 

Psihoterapia reprezinta un proces  ce se desfasoara pe parcursul mai multor sedinte de terapie, ce au loc cu frecventa, de regula,  o data pe saptamana.

Durata unei sedinte de psihoterapie este de 50 minute, reprezentand timpul de lucru rezervat la cabinet  pentru  cazul dumneavoastra.

La prima sedinta psihologica  se poate obtine numai o viziune mai clara a situatiei cu care va confruntati, dar este dificil  de spus de la inceput, de cate sedinte de psihoterapie aveti  nevoie.

 

Statisticile in domeniu sugereaza  6 -10 sedinte reprezinta minimum, dar din experienta proprie pot spune ca, acest lucru depinde de complexitatea fiecarui caz in parte.

Programarile pentru consiliere sau  psihoterapie se fac numai telefonic.

 

Va rugam sa respectati punctualitatea programarilor. Intarzierile nu se recupereaza.
In cazul in care nu puteti ajunge la o sedinta de psihoterapie deja programata,
va rugam sa ne anuntati cu  24 de ore inainte, pentru anulare sau reprogramare.

 

In cazul in care anuntati reprogramarea sau neprezentarea la o sedinta din aceeasi zi in care aveati  deja  programare veti achita sedinta integral respectandu-va  acordul pentru responsabilitate in terapie.

Va incurajez sa aduceti in discutie orice dorinta referitoare  la obiectivul dvs in psihoterapie, plata a sedintelor, zi sau ora preferata de lucru.

 

Implicarea dumneavoastra in psihoterapie sunt  factori decisivi pentru a va bucura de efectele benefice ale  acesteia.

Va multumesc!

 

 

Viata ta e calatoria ta!

Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie! Haideti sa indraznim sa aruncam o privire mai atenta la ceea ce traim si sa …

Psihoterapia e calea catre tine insuti !

Ce este psihoterapia ? Cand in viata personala apare disconfortul, traim de cele mei multe ori, stari de confuzie si blocaj …

Fii observatorul gandurilor tale !

CUM  NE OBSERVAM GANDIREA ? Cel mai important lucru pe care il putem  face cand suntem intr-o situatie de discomfort, …