Medicină energetică

Unul din instrumentele de baza in medicina energetica samanica este   MUNAY KI  

 

 

 Shamanii incasi au realizat ca Mama Pamant se afla acum intr-un moment de schimbari profunde si au considerat ca este necesar sa impartaseasca aceste puternice initieri in afara liniei lor shamanice.

 

In traditia popoarelor andine cuvantul ,,munay” inseamna iubire, inima blanda si bucurie.

Se refera la starea de a fi fericit, multumit si linistit, un exercitiu pentru dezvoltarea puterii shamanului autentic. In esenta, termenul „Munay Ki” in limba Quechua inseamna „Te iubesc”, „Iubire si Frumusete”, „Fii asa cum esti”.

 

Initierile in Munay Ki sunt ritualuri puternice care deschid porti spre noi inceputuri pentru implinirea misiunii personale. Munay Ki reprezinta cele mai profunde si transformatoare ritualuri ce provin de la indienii Q’ero – shamani de nivel superior incasilor -, urmasi ai poporului Laika, pazitori ai unei profetii stravechi inca de acum 30.000 de ani, dar si ai unor serii de procese care ne pot ajuta sa ne vindecam, dar si sa vedem ce vom deveni peste 10.000 de ani.

 

Campul energetic luminos contine atat povestile noastre din toate vietile, cat si caile de vindecare a durerilor si traumelor noastre. Shamanul lucreaza asupra acestui camp energetic luminos care arata ca un cerc de lumina, iar in mijloc are un fel de tunel ingust prin care se spune ca trecem atunci cand murim. Corpul de lumina arata precum o piatra Pi, care se primeste in timpul ritualurilor Munay Ki.

 

Munay Ki reprezinta un ritual shamanic bland si armonios alcatuit din 9 initieri puternice care schimba perceptia despre viata in ansamblul ei, vindeca ranile trecutului si aduce o noua structura corpului energetic luminos. El transforma campul energetic uman, reinformeaza si reprogrameaza ADN-ul  ca si cum s-ar rescrie vechiul cod genetic.

 

Aceste ritualuri stravechi se intalnesc in mai multe traditii shamanice din diferite culturi, sub diverse forme si stiluri. Se spune ca ele au fost aduse shamanilor Inka din America de Sud de catre shamanii care au strabatut Siberia. Acesti calatori neinfricati erau din poporul Laika, cunoscatori ai secretelor terapeutice de mult uitate si pastratorii vechilor  mistere ale pamantului. Ei nu erau shamani si nici vindecatori obisnuiti, nici simpli specialisti in ierburi, ci pazitorii pamantului, pazitorii intelepciunii.

 

In Munay Ki practicam starea Ayni, invatatura din traditia incasa ce indeamna la o relatie corecta cu semenii prin reciprocitate, comuniune, echilibru si armonie. Mama Pamant, Muntii si Soarele ne ajuta in munca noastra aratandu-ne cum sa fim in comuniune, in acest fel invatam sa ne oferim munca in folosul nostru si al altora spre a darui ceea ce am primit.

 

Aceste 9 ritualuri shamanice transforma constiinta umana prin modificarea matricei energetice si activarea corpului de lumina.  Munay Ki contine noi coduri energetice pentru un „om nou” despre care se spune ca va veni pe pamant. Profetiile vechi incase povestesc despre venirea lui Homo Luminosus, un om nou, puternic si intelept, care s-a eliberat de frica si crede intr-o instanta suprema transcendentala, ce guverneaza intreaga Creatie din care si el este parte.

Prin ritualurile Munay Ki putem calatori in cele cinci taramuri: mineral, vegetal, animal, uman si Apukunas (al fiintelor de lumina).

 

Munay Ki cuprinde 3 categorii de ritualuri: ritualurile de baza, ritualurile de transmisie a liniei energetice si ritualurile vremurilor care vor veni.

 

Ritualurile de baza

  1. HUMPEQ – Ritualul vindecatoruluiactiveaza semintele puteriidin centrul palmelor si dezvolta forta vindecatoare. Poporul Laika stia ca suntem asistati spiritual pe parcursul meditatiilor sau in timpul somnului pentru a ne vindeca ranile sufletului.
  2. BENZILE  PUTERII –  Ritualul de protectie consta in activarea celor cinci benzi energetice protectoarece vor descompune oricare energie negativa din jur in unul din aceste cinci elemente, asigurand o protectie totala campului energetic.
  3. AYNI  KARPAY – Ritualul armoniei activeaza semintele armonieiprin transmisia celor sapte arhetipuri universale: sarpele, jaguarul, pasarea colibri, vulturul (condorul), Huascar Inca, Quetzalcoatl si Pachacutti. Aceste seminte ale armoniei  ajuta la curatarea si protejarea chakrelor si dezvolta corpul de lumina.
  4. KAWAQ – Ritualul Vazatorilor activeaza colierul de luminaprin intensificarea firelor de lumina din cortexul vizual in ochiul al treilea si in inima. Acest ritual va dezvolta capacitatea de a percepe lumea invizibila.


Ritualurile de  transmisie pe linie energetica

  1. PAMPA MESAYOK – Ritualul Pastratorilor zilei  neconecteaza cu Mama Pamant, spiritele plantelor si spiritul Puma. Pastratorii Zilei erau femei care se ocupau de asistarea nasterilor, deceselor si vindecarea cu ajutorul plantelor. Primirea acestui ritual vapermite sa vindecati partea feminina  eliberand frica pentru a va conecta cu energia locurilor sacre din lume (Machu Picchu, Stonehenge etc).
  2. ALTO MESAYOK- Ritualul Pastratorilor Intelepciunii Muntilor va conecteaza la o linie de pastratori protectori si vindecatori care au salasluit in muntii sacri. Primirea acestui ritual va permite sa vindecati partea masculinachemand pastratorii intelepciunii sa va daruiasca intelepciunea si cunoasterea pentru a trece in afara timpului, sa invatati medicina shamanica si sa simtiti infinitul.
  3. KURAK AKULLAK – Ritualul Pastratorilor Pamantuluisunt batranii care mesteca frunze de Coca, strabunii, predecesorii pe care nu i-am cunoscut niciodata, linia de gardieni ai galaxiei noastre. Acest ritual aduce vindecare si schimbare, o viziune de ansamblu asupra vietii, pentru a transforma lumea in rezonanta cu visele noastre.

 

Ritualurile vremurilor ce vor veni

  1. MOSOK KARPAY – Ritualul Pastratorilor este ritualul noului, ne ancoreaza cu Pastratorii „timpurilor care vor veni”.

In conformitate cu intelepciunea Inca atunci cand primesti acest ritual, corpul fizic incepe sa evolueze spre corpul stralucitor luminos  spre directia transformarii sale in „Homo luminosus”. Aceste timpuri cer mai multa forta energie si prin acest ritual primim energia stelelor pentru a deveni mai puternici la acest nivel. Procesul de imbatranire este incetinit, devii rezistent la boli la care altadata erai vulnerabil. Dupa ce Dr. Alberto Villoldo a primit acest ritual, el spune ca atunci cand  a racit, a procesat boala la nivel energetic, iar aceasta i-a parasit organismul in doua zile, nu in doua saptamani cum se intampla de obicei. Dr.Villoldo marturiseste ca a inceput sa traiasca cu adevarat atunci cand a inceput sa proceseze la nivel spiritual evenimentele care veneau in viata lui.

 

9 . TAITANCHIS – Ritualul Creatorului este ritualul adevarului, al realitatii si trezeste Creatorul din fiecare, astfel incat  sa intelegem ca suntem parte a Principiului Creatiei, de la cel mai mic fir de nisip la cel mai mare sistem de galaxii din Univers. Ritualul Creatorului a fost primit de catre shamanii incasi, care au primit permisiunea de a-l transmite mai departe doar in urma cu  zece ani – 2006.

 

 

Dr. Alberto Villoldo – psiholog si antropolog – a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni si a primit pentru prima data aceste initieri de la maestrii sai shamani, alaturi de indemnul de a le transmite mai departe in intreaga lume.

Mergand pe calea Ayni, el a adus in Europa si in alte parti ale lumii medicina energetica si multe alte valoroase invataturi din traditia shamanilor, implinind astfel indemnul de a le transmite mai departe.

 

 

 

 

Fie ca tu sa primesti si sa oferi mai departe altora toata Puterea, Intelepciunea si Iubirea din partea Universului Creator!

Munay!

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

Implicarea, seriozitatea si perseverenta sunt definitorii pentru un succes psihoterapeutic.

Programează-te

Psihoterapeut Florentina Bocai - citește mai multe despre cine sunt eu