Programează-te
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Tabara Constelatii, Predeal, 23 – 26 noiembrie 2023

23 noiembrie, 2023 @ 00:00 - 26 noiembrie, 2023 @ 00:00

TABARA CONSTELATII SISTEMICE

Recastiga bucuria de a fi in armonie cu tine cu insuți

PREDEAL – 23 – 26 noiembrie 2023

4 zile de Relaxare  si Reconectare cu Tine 

cu psiholog Florentina Bocai

Conectare si Armonizare prin metoda Constelațiilor sistemice

 

Dacă te afli aici, căutand soluții pentru tristețea din sufletul tău, iți pot arăta multe modalități de a elibera suferința acumulată in trecut.

Fiecare om e unic si drumul vieții tale e unic. Ai nevoie să vezi care sunt cauzele pentru care trăiești in extreme: muncești mult, oferi mult și stresul interior îți afectează mult încrederea in tine însuți. 

Dacă te simți singură și nevăzută, ești in relații disfuncționale dar nu stii ,,să spui nu,, să știi că exista o cauză a acestor poveri.

Ai suportat pentru că ai o parte din tine e o luptătoare încă din burta mamei, dar cu o altă parte din tine citești aceste randuri si vrei să- ți vindeci rănile, să fii fericită!

 

De aceea, te invit in tabăra de constelații familiale si ale intenției, pentru a invăța cum să fii increzătoare și bine cu tine in fiecare zi. 

Depinde numai de tine dacă lași lucrurile așa sau alegi altceva azi. 

Unde se va tine Tabara?

Predeal- zona Paraul RECE,  intr-o cabană in stil rustic, special inchiriată numai pentru noi, dincolo de zgomotul cotidian, pentru a avea mai mult timp pentru relaxare, liniște si introspecție. Detalii vor fi date la înscriere.

Paraul Rece, la 7 km de Predeal

CAND?

Incepem joi, 23 noiembrie pană duminică, 26 noiembrie 2023.

Incheiem tabăra după masa de pranz. 

Prezența participanților este obligatorie pe toată durata taberei de constelații.

Cum va decurge?

În Tabăra de Constelații sistemice vom lucra constelații familiale și constelații ale intentiei, cu o viziune aparte a radiografiei sistemului tău familial și interpersonal din locul iubirii din inima ta!

Cand te conectezi cu ființa ta intreagă începi să te accepți toate părțile din tine și trăiești cu sufletul mai usor !

Fiecare participant din tabara își va lucra propria constelație pentru a-și descoperi influențele strămoșilor dar și propriile resursele interioare pentru propria schimbare.

Accesand parți rănite din noi, tristețea va fi eliberată și furia îmblanzită. 

Ne vom uita cu respect la traumele preluate din linia transgeneratională, vom onora trecutul si ne vom intoarce in prezent pentru o reconectare blandă cu toate parțile din ființa întreagă.

Programul taberei

Incepem la 17.00 – 19.00 – Deschiderea taberei prin armonizare cu locul si grupul de constelații,  socializare și setarea obiectivului pentru lucrul personal.                                         

9.30 – 18.00 – 6 constelatii familiale  in grup

Pauza de pranz pentru timp de relaxare, somn, stat in natură cu senzatii corporale noi.

Constelație ritual- Vindecarea relatiei intrerupte cu mama

 

Dimineata exerciții de împămantare in natura, respiratie  si constientizare 

9.00 –17.30  – Sesiune cu 6 Constelatii ale Intenției  in grup

Pauza de pranz pentru relaxare si conștientizare. 

Constelatie ritual – Relatia cu Banii

Relaxare in grup-  Opțional* Apus de soare la Cabana Trei Brazi

 

ora 9.30- 13.30 –  Zi de Integrare prin: Exerciții creativitate, contact și prezență corporală, cu daruri pentru un Nou Început .

Nu mai pierde timpul stând în diverse dependențe relaționale, emoții toxice sau nesiguranță. 

Vino cu noi în tabăra de constelații !  Sunt aici să te ghidez în profunzimea inimii tale  pentru o experiență unica ce te va îmbogăți sufletește!

Am pregatit acest program atat din punct de vedere al Omului simplu, care a cunoscut vindecarea  si  locul in care esti tu acum, dar şi din punctul de vedere al specialistului, care în 15 de ani de experienta in lucrul cu oamenii, și-a însușit cele mai bune instrumente pentru armonizarea sufletului. 

Te voi ghida în fiecare constelație, să vezi sursa incurcăturilor din viața ta, impactul traumelor transgeneraționale sau intrauterine, pentru a aduce la lumină frumusețea ta și  Eu-ul tău autentic.

Această tabară va fi o calatorie specială catre sinele tău, pe mai multe paliere ale ființei tale. Folosim tehnici de reconectare cu corpul fizic, cu natura, sunete si fraze vindecatoare pentru trezirea interioară.

BENEFICII

Facilitator in această Tabară :

Florentina Bocai – Psiholog, terapeut sistemic  specializat in psihoterapie, psihotrauma și terapie sistemică,  facilitator in metoda Constelații Familiale (formare Barbara Morgan 2012)  si Constelația Intenției (formare Franz Ruppert 2017), Somatic Experiencing, practici Medicina Energetică Inca. 

In cei 15 ani de lucru cu oamenii, mi-am format un stil de lucru sistemic cu o viziune holistică asupra ființei, privită ca intreg și o muncă ce duce la trezire interioară si transformare personală.  

Bucuria mea in această tabară este să-ți redescoperi frumusețea și strălucirea interioră, să te impaci cu tine insuti și să-ți continui viața cu sufletul mai ușor.

Aștept cu drag sa te ghidez in procesul tau de autodescoperire cu viziunea că tu ești cea mai importantă persoană și meriți mai mult in viața ta.

INVESTITIA TA include:

Programul de lucrul14 constelații in grup, art-terapie prin culoare si desen, exercitii de introspecție, conectare cu natura, linia străbunilor și reconectare cu corpul.  Fiecare participant iși va lucra propria constelație in tabără.

Verifică disponibilitatea locului tău inainte de a face plata, , prin mesaj whatsapp la tel 0733413089.

 

Înscrierea este considerată validă prin plata avansului 1560 lei, pănă la data de 25 octombrie, iar diferenta de 630 lei se va achita in ziua sosirii in tabară.  In cazul in care ai nevoie de transport, pentru o buna organizare, ia legatura cu organizatorul.

 

Din momentul achitării, avand in vedere pregatirea logistică complexă a acestui  eveniment,  avansul NU este returnabil,  dar poți trimite o alta persoană in locul tău sau banii îi poți folosi pentru urmatorul eveniment organizat, in urmatoarele 60 zile dupa tabără, de către Florentina Bocai.

 

Pentru plata online Da click

                     Avansul tabarei este 1560 lei iar restul  630 lei se va achita in ziua sosirii la recepție.

 

 Verifica disponibiltatea locurilor, inainte de a face plata online !

Pentru intrebari, legate de cazare și transport, trimite un sms pe whatsapp la  tel 0733.413.089 Florentina Bocai.

 

 

                     Deschide-ti  inima  pentru a face alegeri potrivite pentru evoluția ta personala.

Detalii

Începe:
23 noiembrie, 2023 @ 00:00
Se termină:
26 noiembrie, 2023 @ 00:00

 

Mini curs gratuit: Cum sa-ti Regastigi Increderea in tine dupa o pierdere majora