Despre mine

Bine ati venit pe site-ul www.florentinabocai.ro

Am intalnit oameni nefericiti  blocati intr-un  punct, o idee, o etapa de viata care nu mai credeau ca viata lor va capata vreodata  un sens, dar care au inteles ca psihoterapia  este  o cale de transformare si schimbare interioara!

Uneori nu recunoastem ca suferim in urma unor pierderi, ne este sufletul gol  in  urma  unor  alegeri,  ne  criticam si ne invinovatim  pentru ca nu reusim  sa gestionam un conflict interior…

Va  aflati  într-un impas existential care va afectează viata? Porniti  pe  calea psihoterapiei si veti descoperi ca  puteti reusi să depasiti  dificultatile  emotionale si relationale cu care va confruntati!
Deschid  o usa celor  care-si  doresc o  schimbare in universul lor interior!

Cabinetul  Individual de Psihologie  Florentina Bocai – Bucuresti avizat si acreditat  de Colegiul Psihologilor din Romania conform normelor in vigoare, ofera urmatoarele servicii psihologice:

  • Psihoterapie  individuala  cognitiv-comportamentala
  • Psihoterapie  pentru  adolescenti si parinti
  • Psihoterapie sistemica pentru copii, cuplu si familie
  • Hipnoza clinica, tehnici de relaxare si terapie ericksoniana

Psihoterapeutul Florentina Bocai va pune  la dispozitie  un cadru   profesional  adecvat  pentru  a va   regasi   linistea  si siguranta de altadata.  Rolul unui  psiholog  profesionist in  cabinet  consta in interventia la nivel cognitiv-comportamental pentru restabilirea si mentinerea echilibrului interior.

Anxietate sau depresie?

Sprijinul  terapeutic al psihologului consta in  suport  emotional adecvat  situatiei, redandu-va  increderea ca puteti mai mult decat ati crezut vreodata!

Anxietatea si depresia pot fi alungate  prin psihoterapie, consiliere psiho-spirituala, hipnoza clinica  si terapie florala Bach.

Va  veti  recapata libertatea de a crede ca meritati  sa fiti  fericiti!

Confidentialitate, seriozitate si profesionalism!

Cabinet Individual de Psihologie Florentina Bocai –Bucuresti Psihoterapie Hipnoza clinica– Relaxare –  Terapie florala Bach

Viata ta e calatoria ta!

Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie! Haideti sa indraznim sa aruncam o privire mai atenta la ceea ce traim si sa …

Psihoterapia e calea catre tine insuti !

Ce este psihoterapia ? Cand in viata personala apare disconfortul, traim de cele mei multe ori, stari de confuzie si blocaj …

Fii observatorul gandurilor tale !

CUM  NE OBSERVAM GANDIREA ? Cel mai important lucru pe care il putem  face cand suntem intr-o situatie de discomfort, …