Consiliere spirituala

Consilierea spirituala reprezinta o abordare noua in terapie, oferind o constientizare superioara:

intelegerea  propriului destin, recunoasterea propriilor lectii de viata, acceptarea iertarii in situatii de boala terminala, intelegerea iubirii neconditionate, eliberarea de tipare mentale privind frica de moarte,  ascultarea sufletului in situatii de rascruce, etc.

   ,,Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti ,, spunea Isus.

   ,, Cunoaste-te pe tine insuti ,, spunea Socrate.

 

Opreste-te  un pic pentru a te intreba:  Cine esti tu cu adevarat?

Calea spre cine esti tu cu adevarat, reprezinta o experienta noua pe care o propun, care va poate ghida spre  activarea resurselor interioare si regasirea sensului de a trai viata sub toate aspectele ei inaltatoare.

Oare te cunosti cu adevarat la toate cele trei nivele: trup, minte, suflet?

Ai  experiente dure in  viata, se repeta  lectii, oare de ce ?

Esti robul  sabloanelor mentale preluate  sau comportamentelor invatate?

Deseori te  simti coplesit de complexitatea  vietii  si nu mai poti de multe ori vedea propria cale, dar intuitia si liberul arbitru te pot  ajuta sa mergi mai departe  gasind  noi solutii de rezolvare.

Uiti de multe ori ca in interiorul tau,  dispui  de resurse magice pe care te poti folosi , in situatii limita, pentru a te ridica  la un nivel nou de intelegere a propriei vieti.

Odata constientizata lectia de viata, suferinta poate fi inlocuita, prin dezvoltarea calitatii opuse si nu luptand impotriva ei, pentru ca stii , imbolnavirea unei anumite parti a corpului nu este intamplatoare, problemele fiind doar  oportunitati deghizate.

Aceasta este o intelegere evoluata care te indeamna la reflectare ca fiinta  spirituala !!

Abordarea pe care o practic nu presupune clarvedere, clarviziune, bioenergie  ci  se intemeiaza pe un model holistic si integrativ in scopul dezvoltarii armonioase pe toate planurile  fiintei umane.

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

Implicarea, seriozitatea si perseverenta sunt definitorii pentru un succes psihoterapeutic.

Programează-te

Psihoterapeut Florentina Bocai - citește mai multe despre cine sunt eu